Pachet Oyster impotriva matretii

recomanda unui prieten
Pret: 99.00 lei

Cod: Pachet 9
Stoc: momentan indisponibil

Pachet Oyster impotriva matretii

Stocul pentru acest produs a fost epuizat.

Descriere pentru Pachet Oyster impotriva matretii

Pachetul contine:

 

1. Sampon impotriva matretii Oyster STARDUST

Şampon recomandat pentru curăţarea scalpului cu matreata,  gras si uscat. Datorită puterii de exfoliere a Acidului Salicilic şi proprietăţilor anti-matreata si  de  reechilibrare a sebumului ale Plroctone Olamine, sunt asigurate  beneficii maxime. Uleiul esential din muguri de  pin are un efect calmant în timp ce uleiul de Tea Tree  are o actiune purificatoare naturala. 

Utilizare: Aplicati o cantitate mica pe părul umed, distribuind cu grijă pe piele. Masati. Clatiti. Repetaţi procesul dacă este necesar. Rezultate excelente atunci cand este utilizat impreuna cu STARDUST Pre-Shampoo Serum.

Gramaj 250 ml.

 

2. Ser anti-matreata Oyster STARDUST

Ser tratament pentru scalpul afectat de mătreaţă,  uscat si gras. Datorită puterii de exfoliere a Acidului Salicilic şi proprietăţilor anti-matreata si  de  reechilibrare a sebumului ale Plroctone Olamine, sunt asigurate  beneficii maxime. Uleiul esential din muguri de  pin are un efect calmant în timp ce uleiul de Tea Tree  are o actiune purificatoare naturala. 

Utilizare: Se aplică pe scalpul uscat distribuind produsului în rânduri pana la rădăcini. Masaticu grijă şi sa actioneze pentru 3 - 5 minute. Adaugati un pic de apa calda pentru spuma. Clatiti foarte  bine. 

Rezultate excelente atunci cand este utilizat impreuna cu STARDUST Shampoo.

Pentru a obţine rezultate excelente, utilizati ambele produse pentru 3 / 5 săptămâni. În cazul în care problema persistă, repetaţi tratamentul, un număr de ori pe an, folosind STARDUST Shampoo ca un produs ca pe un produs de mentenanta. 

Gramaj 150 ml.