Pachet OYSTER pentru reconstructia parului

recomanda unui prieten
Pret: 72.00 lei

Cod: Pachet 5
Stoc: momentan indisponibil

Pachet OYSTER pentru reconstructia parului

Stocul pentru acest produs a fost epuizat.

Descriere pentru Pachet OYSTER pentru reconstructia parului

Pachetul contine:

1. Sampon pentru reconstructia parului Oyster REBIRTH - 250 ml

Fiind primul pas in reconstructia si recuperarea parului, acest sampon curata delicat si pregateste scalpul si parul pentru etapele urmatoare. Cheratina, principalul constituent ce intra in structura parului, ofera parului deteriorat si fragil o noua vigoare, efectuand o recuperare in structura parului. Mixul Ayurveda, un complex  ce provine din traditia bunastarii Indiene cu Susan, Ulei de Masline, Henna, Bacopa monnieri  si Melia Azadirachta  ce restaureaza si ofera energie. 

Utilizare: aplica o cantitate cat o coaja de nuca pe parul umed, asigurandu-te ca este distribuita pe toata suprafata scalpului. Maseaza si clateste. Repeta tratamentul daca este nevoie. Tamponeaza pentru a favoriza absorbtia pentru pasul urmator. Rezultate excelente atunci cand este utilizat impreuna cu celelate produse din gama REBIRTH . 

 

2. Masca pentru reconstructia parului Oyster REBIRTH - 200 ml

Reprezentand  al treilea pas in recuperarea si reconstructia parului, aceasta masca are o actiune ce consolideaza structura parului, inchizand cuticula. In acest mod parul arata mai gros si stralucitor. Cheratina, principalul constituent ce intra in structura parului, ofera parului deteriorate si fragil o noua vigoare, efectuand o recuperare in structura parului. Mixul Ayurveda, un complex  ce provine din traditia bunastarii Indiene cu Susan, Ulei de Masline, Henna, Bacopa monnieri  si Melia Azadirachta  ce restaureaza si ofera energie.

Utilizare:  aplica o cantitate mai mare pe par. Intinde pe toata lungimea parului pana la varfuri. Maseaza de la radacina pana la varfuri pentru a favoriza etansarea pe cuticule. Pieptana. Lasa sa actinoeze 2-3 minute apoi clateste. Rezultate excelente atunci cand este utilizat impreuna cu celelate produse din gama REBIRTH .